10 Redenen om te kiezen voor 360-spin.nl

  1. Wij zijn gespecialiseerd in 360 graden productfotografie. Onze eigen studio is volledig ingericht op het maken van 360 graden productfoto’s, evenals onze apparatuur en workflow. Het is onze mainbusiness en we doen het er niet een “beetje bij”.
  2. We hebben onze jarenlange ervaring verwerkt in onze producten. We zijn continu bezig om onze procedures te verbeteren zodat we de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs kunnen bieden.
  3. We zijn open en eerlijk. Als iets niet lukt dan vertellen we u dat en ook waarom. We maken een prijsopgave vooraf zodat u weet waar u aan toe bent. We bloggen over onze ervaringen zodat u daar beter van wordt, maar ook  de mensen die het graag zelf willen proberen. We geloven in een open en eerlijke werkhouding en niet in een gesloten systeem. Daar waar mogelijk werken we dan ook graag samen met collega’s.
  4. We bieden een totaaloplossing. U zorgt voor uw producten, wij verzorgen de fotografie. Alle kennis is bij ons in huis en wij zorgen voor de allerbeste oplossing. Wij ondersteunen u met de integratie ow uw website en werken graag met u samen om de beste oplossing mogelijk te maken.
  5. U krijgt alle foto’s van ons, ook de foto’s die we maken om de rotatie mogelijk te maken. En ja, daar zitten ook de hoge resolutie beelden bij.
  6. U bent eigenaar van de producten en ook van de 360 graden productfoto’s. U mag doen met de beelden wat u wilt, ze zijn immers van u.
  7. Wij bewaren alle beelden, mocht er onverhoopt iets mis gaan met uw website of computer dan kunt u altijd een beroep op ons doen.
  8. We maken graag geheel vrijblijvend een voorbeeld voor u van 1 van uw producten. 
  9. Wij kunnen producten tot wel 2 meter doorsnede roteren en onze industriële draaitafel kan met gemak producten tot 500 kg aan. 
  10. Onze achtergrond is e-commerce, we begrijpen u als u het over SEO, intermarketing of branding heeft. We denken graag met u mee.