360-Spin.nl is een onderdeel van e-Goes, e-commerce solutions. Wij stellen ons tot doel uw e-commerce activiteiten te ondersteunen met hoogwaardige diensten, waaronder het maken van 360 graden productfoto’s.

Met 360-Spin.nl onderscheiden we ons door het aanbieden van een volledige webbased oplossing die het gebruik en plaatsen van 360 graden rotaties op uw website kinderspel maakt. Daarnaast streven naar een continu hoge kwaliteit van de geleverde 360 graden productfoto’s.

Met onze draaitafel zijn we uniek in Nederland. Objecten tot wel 500 kg kunnen door ons probleemloos worden verwerkt. Afmetingen tot wel 2 x 2 meter zijn geen probleem meer voor 360-spin.nl. Hiermee kunnen ook grotere objecten als meubels, fietsen en motoren omgezet worden in een 360 graden foto. Uiteraard vormen ook kleine producten geen enkel probleem. Door onze werkwijze kunnen we snel en efficiënt uw producten verwerken en kunnen zo scherpe tarieven blijven hanteren.

In onze eigen fotostudio hebben we alle middelen om er voor te zorgen dat uw product volledig en aan alle kanten tot zijn recht komt!