Onze prijzen zijn afhankelijk van een aantal zaken. Om het overzichtelijk te houden kunt u zelf uw richtprijs uitrekenen met onderstaand rekenmodel.

Voor een toelichting van de termen die gebruikt worden kunt u onderaan deze pagina kijken!

Toelichting:

Basis nabewerking:
Hierbij worden na het fotograferen verder geen bewerkingen gedaan aan de foto, behalve basiszaken als belichtingscorrectie, contrast en kleur. Uiteraard proberen we de achtergrond volledig wit te maken, maar afhankelijk van het product lukt dit de ene keer beter dan de andere keer. Deze optie kunt u ook kiezen als u zelf de nabewerking wilt doen.

Foto’s vrijstaand maken:
Hierbij wordt de achtergrond van het product los gemaakt van het product zelf. Standaard zetten wij hier een witte achtergrond voor terug met een kleine schaduw aan de onderzijde. Maar ook een andere achtergrond is mogelijk. Het voordeel is dat het product zelf perfect kan worden uitgelicht, los van de achtergrond. Zo wordt bijvoorbeeld ook overstraling (witte gloed) van de achtergrond voorkomen. Het eindresultaat is een veel fraaier uitgelicht product op een egale achtergrond naar wens.

Foto’s volledig retoucheren (excl vrijstaand maken):
Als u hiervoor kiest dan worden de producten tijdens de nabewerking minitieus nagelopen op oneffenheden en/of krassen. Ook zijn hierbij correcties of aanpassingen aan het product mogelijk. Als voor deze optie wordt gekozen dan is vrijstaand maken ook aan te raden. U dient voor een correcte berekening dit wel aan te vinken.

De prijzen worden getoond exclusief BTW en zijn onder voorbehoud. Voor producten die niet zelfstandig blijven staan moeten wij voorzieningen treffen om het product staande te houden. Meestal betekent dit dat er in de nabewerking deze hulpmiddelen moeten worden weggewerkt. De kosten hiervoor zijn meestal dezelfde als voor de volledige retouche.