Onze 360 graden productrotaties kunnen op vele manier worden ingezet. Ze zijn bij uitstek geschikt voor producten die interessant zijn om rondom te bekijken door hun vorm of complexiteit. Producten als kleding en schoenen lenen zich prima voor 3D productfoto’s, maar ook electronica, huishoudelijke apparatuur of meubels zijn kunnen uitstekend worden verwerkt tot een 360 graden productfoto. Onze opdrachtgevers verbazen ons nog steeds met unieke producten, kunt u dat ook?

Webwinkels
Voor bepaalde producten kan een 360 graden animatie een uitstekend middel zijn om een klant een impressie van het gehele product te geven. Door de ingebouwde besturing kan een klant zelf kiezen welke kant van het product wordt bekeken. Hierdoor is de kans op foutieve aankopen minder en worden teleurstellingen voorkomen. Uiteraard is deze optie wel duurder dan een productfoto en moet zorgvuldig worden overwogen welke producten hier voor in aanmerking komen. Uit onderzoeken is gebleken dat de conversie toeneemt met de toevoeging van een kwalitatief goede 360 graden productfoto.

Corporate website
Op een bedrijfswebsite moeten de producten natuurlijk op zijn best gepresenteerd worden. Uw bezoekers moeten een bezoek aan uw website ervaren als een feestje en een 360 graden animatie kan daar zeker aan bijdragen.

Daarnaast is 360 graden animatie bij uitstek geschikt om verschillende beelden en mogelijkheden van uw producten te tonen. Denk bijvoorbeeld aan een telefoon die openklapt of andere bewegende delen.

Online catalogi
Naast productfoto’s kunnen ook 360 graden animaties prima worden toegepast om producten in beeld te brengen. De impressie die een bezoeker krijgt van een 360 graden animatie is vele malen groter dan meerdere productfoto’s.

Interne bedrijfstoepassingen
U kunt 360 graden animaties ook gebruiken om intern in uw bedrijf producten of processen toe te lichten. 360 graden animaties kunnen op elke pc worden getoond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld protheses, juwelen of andere toepassing waar u niet direct een exemplaar van op voorraad hebt. Ook voor het tonen van toepassingen en bewerkingen kan een 360 graden animatie ondersteunend zijn. Ook bij uw klantbezoeken kunt u zo een impressie tonen van uw product(en) aan alle kanten.