26 juli 2011 | Posted in:Klanten, Nieuws

360-Spin.nl maakt rotaties van producten voor zeer uiteenlopende klanten. Van fietsen tot meubels, van schoenen tot kinderspeelatributen. Daartussen zitten uiteraard lastige en minder lastige objecten. Vooral witte producten of producten met veel spiegelende oppervlakken vergen soms de nodige hoofdbrekens. 

Één enkele foto vanuit 1 standpunt goed uitbelichten en spiegelvrij maken is nog te doen. Maar het wordt al wat lastiger als er sprake is van 72 foto’s waarbij het product om zijn as draait. Hoe je het ook wendt of keert, de omgeving of de camera komt dan bijna altijd in beeld. Ook de lichtbronnen spiegelen dan direct terug in de lens. Wat doe je dan als een klant langs komt met een product wat rondingen kent en helemaal van (deels gepolijst) RVS is gemaakt? 

Dan krab je eens achter je oren en ga je de uitdaging aan! We zouden ons geen specialist noemen als we hier geen oplossing voor hadden. Met onze geavanceerde draaitafel, uitgekiende verlichting en met behulp van een speciale ronde “diffuustent” kwamen we tot het volgende resultaat:
[swfobj src=”http://360-spin.nl/wp-content/uploads/2011/07/Heart_2.swf” width=”580″] 

Het product is trouwens een urn die binnenkort op de markt komt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met www.freebookings.com

TAGS:

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*